欢迎来到一句话经典语录网
我要投稿 投诉建议
当前位置:一句话经典语录 > 读后感 > 英语课外阅读及读后感

英语课外阅读及读后感

时间:2014-03-19 19:24

本人急需一篇英语课外书的读后感

《老人与海》On summer vacation of this year, I studied in novel old man and sea of Hemingway , famous writer of U.S.A. ,. I admire the old fisherman's will in the novel very much, he lets me understand that a person must have unremitting spirit, could succeed . What the novel is described is an old fisherman almost the sixty years old, when go to sea and fish alone once, have angled to a big fish, but can not draw. After tough fisherman and fish have socialized for a few days, just find this is a big Malin's fish which exceeds several times of one's own fishing boat, though know perfectly well that it is very difficult to win , does not give up yet.I really like this part of the book . Go ahead ,read it .I bet you will enjoy it.今年暑假,我读了美国著名小说家海明威的《老人与海》。

我非常钦佩小说中捕鱼人的意志力。

他让我懂得了一个人有坚持不懈的精神才会获得成功。

小说的大概内容讲的是一位快六十岁的年老的捕鱼人。

当他有一次独自出海捕鱼时钓到了一条大鱼,但却拉不上鱼钩。

渔人和鱼挣扎了许多天,渔人只是觉得这是一个很大的玛琳的鱼超过自己渔船数倍,即使他心中知道自己很难赢过这条大鱼,但他却没有放弃。

这是全书我最喜欢的部分。

去读一读这本书吧,我相信你会享受其中的。

一篇500词的英文课外阅读 100词的读后感

《简爱》Jane Eyre is a first-person narrative of the title character, a small, plain-faced, intelligent and honest English orphan. The novel goes through five distinct stages: Jane's childhood at Gateshead, where she is abused by her aunt and cousins; her education at Lowood School, where she acquires friends and role models but also suffers privations; her time as the governess of Thornfield Manor, where she falls in love with her Byronic employer, Edward Rochester; her time with the Rivers family at Marsh's End (or Moor House) and Morton, where her cold clergyman-cousin St John Rivers proposes to her; and her reunion with and marriage to her beloved Rochester at his house of Ferndean. Partly autobiographical, the novel abounds with social criticism and sinister gothic elements. 《朝花夕拾》 I read the book written by luxun .it is called zhaohuaxishi. it includes 10 short articles about the writers stories .they are based on his own experience , when i read this book ,i feel very happy to see luxuns childhood. it was diffrent from ours,so we may find it intersting and exciting. luxuns langange is very great but maybe difficult to understand . but through his words ,we can find his happiness in his heart .

英语课外书读后感,

Peter Pan Peter Pan Du Hougan Reading the Peter Pan Peter Pan This famous work, I benefited from, I know that every child will grow up in this truth. Many children do not want to grow up and do not want to go to school, just want to play every day. Peter Pan is the hero of the book, he is a always the boys do not want to grow up. He never lived in this rural paradise like the same place, where there is such as the bell sounds as beautiful fairy, a mermaid hair, Zhang Buda children, mystery, like the Indians, ferocious pirates and will issue a ticking Voice of the crocodile. However, the rich and colorful life, but not a substitute for the mother's desire to Peter. Thus, an equally do not want to grow up, the girls never went to the rural based, on the children when the mother. They never started in the various rural singular adventure. However, the final text still choose Beattie grew up. She took the children from Nashan mother has for her to fly back to open the windows in the home. And that is always reluctant to grow up the boys, Peter, even though the world can have a happy, but can not enjoy from the warmth of a family. He can only be separated by windows, secretly Zhang Wang window within the stove, a smiling face and kinship. And then quietly walked away, and fairies to disappear in the night sky. Yes ah! Although the township never happy, it does not have the warmth of family, wonderful life. Everyone will grow up and grow into a tree shoring days, as long as our dreams have never townships, and also when they grow up will be very happy and live a more exciting. 老人与海》英文读后感

求两篇英语课外书读后感50字-60字

A Review of Robinson Crusoe--《鲁宾逊漂流记》读后感 This is a novel by the English author Daniel Defoe, published in 1719. It is one of the most popular adventure novels in all literature. It is the story of Bobinson Crusoe, an Englishman who is shipwrecked in a lonely tropical island. He builds himself a hut, grows his own food, and becomes self-sufficient. After 23 years he meets with a group of cannibals and rescues one of their prisoners, a young native whome he calls Friday.Crusoe and his“man”Friday become close friends, and when they are finally rescued four years later, both return to England. Robinson Crusoe was partly based on the actual deeds of Alexander Selkirk, an 18th-century Scottish sailor who spent almost five years alone on a desert island. This novel is famous for its lovely details and its expression of belief in man's ability when left alone in nature. My one breath reads off the fairy tale which Sea Daughter this Anderson writes to give me to be specially deep. Sea Daughter this article everybody is certainly very familiar! Sea Daughter in the fairy tale leading character lives in the sea deep place, is a mermaid. She might pass for more than 300 years years in the seabed world, then changed into the froth, finished her life happiness. Her life is longer than several times the humanity, but she does not have the human unique that kind “not to extinguish the soul”. In order to obtain this inspiration she to give up in the sea life, she endures these pain from already the fish tail changed into a two person leg. Afterward she liked a prince, obtained a humanity's soul. That prince and the world female has married, her hope did not have. If she continues to become “the sea daughter”after must assassinate that prince, may return to her in the family member, returns to belongs to her from already world. But she does not have to do this actually from has thrown in entering the sea to change into the froth. I like Sea Daughter. It caused me to understand the life was valuable. Must have the strong will in anticipation in any surface, goes bravely facing it. In this book, I have not only known some happy stories, but also receives the very big inspiration education.

随便5本英语课外书的英语读后感100字左右。

《简爱》读后感,文为网上复制,翻译为手打、Let me tell what I feel after reading the great work Jane Erye.I was really move by Jane Erye after closing the book.What a kind and good woman!Mrs Eyre had a heart of gold.She really loved everyone around her,and gave others help sincerely(真诚地).She respected(尊重) herself and did her best to do everything.I really love her.She are both a great teacher and a good friend of mine.Sometimes when I am confuse(迷惑的),I will think of her.I will imagine what will she do if she is I.Why not read Jane Erye my friends!(他、她不对的话请无视,,输入法问题,懒得改,,,都是“她”)让我告诉你在我读完《简爱》这部伟大作品后的感受。

合起书本,我真的被简爱深深的感动了。

她是多么善良的女人啊

她有一颗金子般的心。

他给予身边人她真正的爱,并真诚地帮助他人。

她自尊并尽她全力做好每一件事。

我真的非常喜欢他。

当我有时感到迷惑时,我都会想起他,他既是我的良师也是我的益友。

我会想象如果他是我的话他会怎么做(这里这句他好像用错语法了,我也不是很清楚,好像应该是I will imagine what will she do if she were I . 因为不确定所以你也可以按他写的抄)。

朋友,为什么不去读一读《简爱》呢~这是第一篇,我先回答给你,我再去找别的文,然后翻译补充给你。

五篇全了以后望采纳~翻译纯手打。

英语读书读后感的要求 翻译下,告诉我大概的意思就可以了

对阅读理解能力的测试是英语考试中必不可少的测试项目,主要考查学生对于不同体裁或不同题材语言材料的理解能力,以及通过材料的阅读,对材料中信息的捕获能力。

此项能力的测试,对考生提出以下几方面要求: 1.不但要求掌握所读材料的主旨大意、中心思想,而且要求掌握文章中的详细事实与细节。

2.不但要求对于具体事实情节的理解,而且要求对其抽象含义的理解,既要理解字面意思,又要理解其深层含义,包括作者的态度、观点、意图等。

3.既要求理解文章中某句、某段的含义及全文的逻辑关系,又要求根据其含义及逻辑关系进行判断和推理。

4.既要求考生能够运用材料中的信息去理解、分析问题;又要求考生能运用中学生应有的生活常识去分析、理解问题。

首先对原文材料迅速浏览,掌握全文的主旨大意。

因为阅读理解题一般没有标题,所以,速读全文,抓住中心主旨很有必要,在速读的过程中,应尽可能多地捕获信息材料。

其次,细读题材,各个击破。

掌握全文的大意之后,细细阅读每篇材料后的问题,弄清每题要求后,带着问题,再回到原文中去寻找、捕获有关信息。

要善于抓住每段的主题句,阅读时,要有较强的针对性。

对于捕获到的信息,要做认真分析,仔细推敲,理解透彻,只有这样,针对题目要求,才能做到稳、准。

下面,根据阅读理解测试的要求,针对各个不同考查内容的考查题型,给出几点解题建议: 事实询问题 此类题型的问题以what、who、which、when、where、how或者why等词引导,就文中某句、某段或某一具体细节进行提问并要求考生回答。

做好这类题的要领是:1.明确题意,顺藤摸瓜。

2.按照要求,寻找答案来源。

3.找准关键词,明白其暗示作用。

4.多读课文,正确使用排除法。

推理判断题 既要求学生透过文章表面文字信息推测文章隐含意思,又要求学生对作者的态度、意图及文章细节的发展作正确的推理判断,力求从作者的角度去考虑,不要固守自己的看法或观点。

这类试题常以如下句式发问: What can you conclude from this passage

What's the auther's attitude towards...

We can infer from the passage that……. Which statement is(not) true

这就要求考生首先在阅读时,要抓住文章的主题和细节,分析文章结构,根据上下文内在联系,挖掘文章的深层含义。

其次,对于暗含在文章中的人物的行为动机、事件中的因果关系及作者未言明的倾向、意图、态度、观点等要进行合乎逻辑的判断、推理、分析,进一步增强理解能力,抓住材料实质性的东西。

数据推算题 此题要求学生就文章提供的数据,以及数据与文中其他信息的关系做简单计算和推断。

在做此类题时: 1.要抓住并正确理解与数据有关的信息含义。

2.弄清众多信息中那些属于有用信息,那些属于干扰信息。

3.不要孤立看待数字信息,而要抓住一些关键用语的意义。

识图解意题 此类插图题型是通过图解、地图或插图的形式,形象化地表现信息,用以降低试题的难度,是短文和题目不可缺少的组成部分。

在做此类题时,要求学生一定要: 1.把文章与图示结合起来,图文互相参照、互相验证。

2.若是地图,则要做到方位明确。

3.要正确理解文中方位介词及有关信息词的重要意义。

主旨大意题 此类题型用以考查学生对文章主题或中心思想的领会和理解能力。

一类题型为主题问题。

经验常识题 此类题主要是考查中学生应有的多项综合知识,包括:社会知识、天文知识、史地知识、科普知识及对生活常识的主观掌握程度。

此类题往往与文章没有直接关系,学生只能凭自己的常识进行判断,然后做出正确、符合这些规律的选择。

求一篇1500单词左右的英语读书报告或者读后感(大学水平的)

这是一遍对之后的读后感 The Scarlet Letterthe story happened in the New England which was possessed and influenced by the puritan society and puritan culture. Hester Prynne and Minister Dimmesdule fell in love with each other and had a girl baby, which was not allowed in the puritan society because Hester was a wife of another man whom she had no feeling for. Hester was punished for the crime by wearing a scarlet letter A on her chest. And nobody in the town was willing to be nice with her. So she lived in the pain and suffering lonely with her baby calld Pearl. The partner in the crime, Minister Dimmesdale felt shame, pain within his heart. He punished himself for the crime which was a secret for the town people, at the same time, he suffered from the torture of Roger Chilligworth who was the former husband of Hester. The novel is a tragedy. At last, the MInister died of great suffering, and Roger died of hatred. Hester lived in loneliness, enjoying no happiness with the person she loved.The scarlet letter is the clue of the novel. At first,it represents shame as the punishment for the crime Hester commits. Then it stands for the goodness and kindness for Hester does a lot of good deeds. At last, it represents Hester's great strength and bravery. The characters in the novel are all unlucky.Hester is unlucky. She is beautiful passionate bold and strong, but she can't get happiness like other women. If God lets her meet Minister Dimmesdale who was not a minister but an ordinary person before Roger, she would become the most happy woman in the world. But there is no if. Roger is unlucky. At first, he is a happy man, having a young beautiful wife, working on what he is most interested in and receiving people's respect. But when he knows his wife's betrayal, his life is ruined. He lets hatred full of his heart and his life. He tortures his enemy as well as himself. In the world, there is no more happiness than a ruined life filled with hared and revenge. Minister is unlucky. He belived in the God, but his belief prevents him from getting peace after commiting a crime. He suffers not only the pain of the secret but also the spiritial torture of Roger. what a pity.From the novel, we can get more. Firstly, your marriage must be based on the ture love. If you marry a person without any feeling, then you could no longer get happiness, or even the marriage becomes a tragedy for you. Secondly, no matter what you meet in your life, do not let hatred full of your heart. You should hold the positive attitude towards your life.If you decide to hurt others, the God will abandon you and the evil could control you. Thirdly, be a strong, bold person just like Hester. You should have and be qualified to take courage to pursue love and happiness, and to admit the mistakes you have made, and to bear the punishments.

声明 :本网站尊重并保护知识产权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果我们转载的作品侵犯了您的权利,请在一个月内通知我们,我们会及时删除。联系xxxxxxxx.com

Copyright©2020 一句话经典语录 www.yiyyy.com 版权所有

友情链接

心理测试 图片大全 壁纸图片