
关于丁香的名言警句
上联:氷冷酒,一点,二点,三点下联:丁香花,百头,千头,万(万)头独倚危阑泪满襟,小园春色懒追寻。
深恩纵似丁香结,难展芭蕉一寸心。
关于旅游的经典英语短句
1. “Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness.” – Mark Twain2. “The world is a book and those who do not travel read only one page.” – St. Augustine3. “There are no foreign lands. It is the traveler only who is foreign.” – Robert Louis Stevenson4. “The use of traveling is to regulate imagination by reality, and instead of thinking how things may be, to see them as they are.” – Samuel Johnson5. “All the pathos and irony of leaving one’s youth behind is thus implicit in every joyous moment of travel: one knows that the first joy can never be recovered, and the wise traveler learns not to repeat successes but tries new places all the time.” – Paul Fussell6. “Our battered suitcases were piled on the sidewalk again; we had longer ways to go. But no matter, the road is life.” – Jack Kerouac7. “He who does not travel does not know the value of men.” – Moorish proverb8. “People travel to faraway places to watch, in fascination, the kind of people they ignore at home.” – Dagobert D. Runes9. “A journey is like marriage. The certain way to be wrong is to think you control it.” – John Steinbeck10. “No one realizes how beautiful it is to travel until he comes home and rests his head on his old, familiar pillow.” – Lin Yutang11. “Your true traveler finds boredom rather agreeable than painful. It is the symbol of his liberty-his excessive freedom. He accepts his boredom, when it comes, not merely philosophically, but almost with pleasure.” – Aldous Huxley12. “All travel has its advantages. If the passenger visits better countries, he may learn to improve his own. And if fortune carries him to worse, he may learn to enjoy it.” – Samuel Johnson13. “For my part, I travel not to go anywhere, but to go. I travel for travel’s sake. The great affair is to move.” – Robert Louis Stevenson“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” – Henry Miller14. “Traveling is a brutality. It forces you to trust strangers and to lose sight of all that familiar comfort of home and friends. You are constantly off balance. Nothing is yours except the essential things – air, sleep, dreams, the sea, the sky – all things tending towards the eternal or what we imagine of it.” – Cesare Pavese15. “One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” – Henry Miller16″A traveler without observation is a bird without wings.” – Moslih Eddin Saadi17. “When we get out of the glass bottle of our ego and when we escape like the squirrels in the cage of our personality and get into the forest again, we shall shiver with cold and fright. But things will happen to us so that we don’t know ourselves. Cool, unlying life will rush in.” – D. H. Lawrence18. “To awaken quite alone in a strange town is one of the pleasantest sensations in the world.” – Freya Stark19. “Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.” – Mark Twain20. “Travel is more than the seeing of sights; it is a change that goes on, deep and permanent, in the ideas of living.” – Miriam Beard21. “All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware.” – Martin Buber22. “We live in a wonderful world that is full of beauty, charm and adventure. There is no end to the adventures we can have if only we seek them with our eyes open.” – Jawaharial Nehru23. “Tourists don’t know where they’ve been, travelers don’t know where they’re going.” – Paul Theroux24. “To my mind, the greatest reward and luxury of travel is to be able to experience everyday things as if for the first time, to be in a position in which almost nothing is so familiar it is taken for granted.” – Bill Bryson25. “Do not follow where the path may lead. Go instead where there is no path and leave a trail” – Ralph Waldo Emerson26. “Two roads diverged in a wood and I – I took the one less traveled by.” – Robert Frost27. “A journey of a thousand miles must begin with a single step.” – Lao Tzu28. “There is no moment of delight in any pilgrimage like the beginning of it.” – Charles Dudley Warner29. “A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving.” – Lao Tzu30. “If you reject the food, ignore the customs, fear the religion and avoid the people, you might better stay at home.” – James Michener31. “The journey not the arrival matters.” – T. S. Eliot32. “A journey is best measured in friends, rather than miles.” – Tim Cahill33. “I have found out that there ain’t no surer way to find out whether you like people or hate them than to travel with them.” – Mark Twain34. “Once you have traveled, the voyage never ends, but is played out over and over again in the quiestest chambers. The mind can never break off from the journey.” – Pat Conroy“A journey of a thousand miles must begin with a single step.” – Lao Tzu35. “Not all those who wander are lost.” – J. R. R. Tolkien36. “Like all great travelers, I have seen more than I remember, and remember more than I have seen.” – Benjamin Disraeli37. “Perhaps travel cannot prevent bigotry, but by demonstrating that all peoples cry, laugh, eat, worry, and die, it can introduce the idea that if we try and understand each other, we may even become friends.” – Maya Angelou38. “Too often travel, instead of broadening the mind, merely lengthens the conversation.” – Elizabeth Drew39. “Wandering re-establishes the original harmony which once existed between man and the universe”……Anatole France40. “Travel and change of place impart new vigor to the mind.” – Seneca41. “What you’ve done becomes the judge of what you’re going to do – especially in other people’s minds. When you’re traveling, you are what you are right there and then. People don’t have your past to hold against you. No yesterdays on the road.” – William Least Heat Moon42. “I soon realized that no journey carries one far unless, as it extends into the world around us, it goes an equal distance into the world within.” – Lillian Smith43. “To travel is to discover that everyone is wrong about other countries.” – Aldous Huxley44. “Travel does what good novelists also do to the life of everyday, placing it like a picture in a frame or a gem in its setting, so that the intrinsic qualities are made more clear. Travel does this with the very stuff that everyday life is made of, giving to it the sharp contour and meaning of art.” – Freya Stark45. “The first condition of understanding a foreign country is to smell it.” – Rudyard Kipling46. “Travel is glamorous only in retrospect.” – Paul Theroux47. “The whole object of travel is not to set foot on foreign land; it is at last to set foot on one’s own country as a foreign land.” – G. K. Chesterton48. “When you travel, remember that a foreign country is not designed to make you comfortable. It is designed to make its own people comfortable.” – Clifton Fadiman49. “A wise traveler never despises his own country.” – Carlo Goldoni50. “Adventure is a path. Real adventure – self-determined, self-motivated, often risky – forces you to have firsthand encounters with the world. The world the way it is, not the way you imagine it. Your body will collide with the earth and you will bear witness. In this way you will be compelled to grapple with the limitless kindness and bottomless cruelty of humankind – and perhaps realize that you yourself are capable of both. This will change you. Nothing will ever again be black-and-white.” – Mark Jenkins
请各位学哥学姐给点资料:英语的笑话,名言……请带上中文意思
小妹真诚感谢
英语笑话(一有个人刚学外语,在街上走,不小心踩了一个老外,那人急忙说I'm sorry.”老外也礼貌的说了句:“I'm sorry too.”那人一听,急忙说了句:“I'm sorry three.”老外一听傻了,问:“What are you sorry for?”那人无奈的说:“I'm sorry five.” 一留学生在美国考驾照,前方路标提示左转,他不是很确定,问考官: “turn left?” 考官:“right。
” 于是……挂了.. Q: What's the difference between a monkey and a flea? A: A monkey can have fleas, but a flea can't have monkeys. 猴子会和跳蚤有什么不同呢
你可能会直接的想到它们俩是一大一小。
但除此之外呢,那就是猴子身上可以长跳蚤,而跳蚤身上却不能有猴子。
这个答案很有意思吧
Q: How can you most irritate a farmer? A: By treading on his corn? 如果你踩了农夫的玉米或是谷物,他肯定会生气的;而如果你踩了农夫脚底的鸡眼,他会更生气。
Corn既可以表示“玉米\\\/谷物”,也有“鸡眼”的意思。
Q: Which is the strongest creature in the world? A: The snail. It carries its house on its back. 因为snail(蜗牛)的后背上总是背着一所房子,所以说蜗牛是世界上最强壮的生物是不足为奇的。
你说呢
Q: What do people do in a clock factory? A: They make faces all day. 一看到make faces这个短语,你可千万别以为是在钟表厂工作的人整天都做鬼脸呀
因为除了这个意思以外,它还可以从字面上解释为制造钟面。
Q: How do you stop a sleepwalker from walking in his sleep? A: Keep him awake. 怎样才能不让梦游者(sleepwalker)梦游(walk in his sleep)呢
最简单的方法就是不让他睡觉。
虽然这不是治疗方法,但如果让梦游者醒着呢,他的确就不会去梦游了。
英语笑话(二) He is really somebody -- My uncle has 1000 men under him. -- He is really somebody. What does he do? -- A maintenance man in a cemetery. 他真是一个大人物 -- 我叔叔下面有1000个人。
-- 他真是一个大人物。
干什么的
-- 墓地守墓人。
英语笑话(三) Not long after an old Chinese woman came back to China from her visit to her daughter in the States, she went to a city bank to deposit the US dollars her daughter gave her. At the bank counter, the clerk checked each note carefully to see if the money was real. It made the old lady out of patience. At last she could not hold any more, uttering. Trust me, Sir, and trust the money. They are real US dollars. They are directly from America. 它们是从美国直接带来的 一位中国老妇人在美国看望女儿回来不久,到一家市银行存女儿送给她的美元。
在银行柜台,银行职员认真检查了每一张钞票,看是否有假。
这种做法让老妇人很不耐烦,最后实在忍耐不住说:“相信我,先生,也请你相信这些钞票。
这都是真正的美元,它们是从美国直接带来的。
” 英语笑话(四)my little dog can't read Mrs. Brown: Oh, my dear, I have lost my precious little dog! Mrs. Smith: But you must put an advertisement in the papers! Mrs. Brown: It's no use, my little dog can't read. 我的狗不识字 布朗夫人:哦, 亲爱的,我把珍爱的小狗给丢了
史密斯夫人:可是你该在报纸上登广告啊
布朗夫人:没有用的,我的小狗不认识字。
” 英语笑话(五)Bring me the winner -- Waiter, this lobster has only one claw. -- I'm sorry, sir. It must have been in a fight. -- Well, bring me the winner then. 给我那个打赢的吧 -- 服务员, 这个龙虾只有一只爪。
-- 对不起,先生,这只肯定打过架了。
-- 哦, 那给我那个打赢的吧。
英语笑话(六)The mean man's party. The notorious cheap skate finally decided to have a party. Explaining to a friend how to find his apartment, he said, Come up to 5M and ring the doorbell with your elbow. When the door open, push with your foot. Why use my elbow and foot? Well, gosh, was the reply, You're not coming empty-hangded, are you? 吝啬鬼请客 一个出了名的吝啬鬼终于决定要请一次客了。
他在向一个朋友解释怎么找到他家时说:“你上到五楼,找中间那个门,然后用你的胳膊肘按门铃。
门开了之后,再用你的脚把门推开。
” “为什么要用我的肘和脚呢
” “你的双手得拿礼物啊。
天哪,你总不会空着手来吧
”吝啬鬼回答。
英语笑话(七)Advice for Kid A bit of advice for those about to retire. If you are only 65, never move to a retirement community. Everybody else is n their 70s, 80s, or 90s. So when something has to be moved, lifted or loaded, they yell,Get the kid. 忠告“年轻者” 这里想对将要退休者提一点忠告。
如果你只有65岁的话, 千万别进退休社区。
因为那里人人都七八十岁或者八九十岁了。
每当要搬东西,抬东西或者装东西时,他们就叫喊,“让小的干吧。
” 英语笑话(八)Which woman? One evening I drove my husband's car to the shopping mall. On my return, I noticed that how dusty the outside of his car was and cleaned it up a bit.When I finally entered the house, I called out.The woman who loves you the most in the world just cleaned your headlights and windshield. My husband looked up and said, Mom's here? 哪一位女人
一天晚上我开着丈夫的车去购物,回来后发现车身沾满灰尘,于是擦洗了一阵。
当我终于走进屋里时大声喊:“世界上最爱你的女人刚擦洗了你的车灯和挡风玻璃。
” 我丈夫抬头看了看,说:“妈妈来了
” 英语笑话(九)The doctor lives downstairs Doctor, she said loudly, bouncing into the room, I want you to say frankly what's wrong with me. He surveyed her from head to foot. Madam, he said at length, I've just three things to tell you. First, your weight wants reducing by nearly fifty pounds. Second, your beauty could be improved if you used about one tenth as much rouge and lipstick. And third, I'm an artist---the doctor lives downstairs. 医生住在楼下 “医生”她冲进屋后大声说道。
“我想让你坦率地说我到底得了什么病。
” 他从头到脚打量打量她,然后大声说:“太太,我有三件事要对你说。
第一,您的体重需要减少大约50磅;第二,如果您要用上十分之一的胭脂和口红,您的美貌将会改变。
第三,我是一位画家——医生住在楼下。
” 英语笑话(十)One Engine Left A 747 was halfway across the Atlantic when the captain got on the loud speaker, Attention, passengers. We have lost one of our engines, but we can certainly reach London with the three we have left. Unfortunately, we will arrive an hour late as a r esult. Shortly thereafter, the passengers heard the captain's voice again, Guess what, folks. We just lost our third engine, but please be assured we can fly with only one. We will now arrive in London three hours late. At this point, one passenger became furious. For Pete's sake, he shouted, If we lose another engine, we'll be up here all night! 只剩一个引擎 一架747客机正在跨越大西洋时,喇叭里传来了机长的声音:“旅客们请注意,我们的四个引擎中有一个丢失了。
但剩下的三个引擎会把我们带到伦敦的。
只是我们要因此晚到一小时 。
” 过了一会儿,旅客们又听到机长的声音:“各位,你们猜怎么啦
我们刚又掉了第三个引擎。
但请你们相信好了。
只有一个引擎我们也能飞,但要晚三个小时了。
” 正在这时,一位乘客非常气愤地说:“看在上帝的份上,如果我们再掉一个引擎,我们就要整夜都要呆在天上了。
” 回答者:lovemydream - 高级经理 七级 7-5 10:08 提问者对于答案的评价: 嘻嘻 评价已经被关闭 目前有 8 个人评价 好 50% (4) 不好 50% (4) 对最佳答案的评论 GOOD! 评论者: YABNV - 魔法学徒 一级 其他回答共 2 条 Logic Reasoning 逻辑推理 A fourth-grade teacher was giving her pupils a lesson on logic. Here is the situation, she said. a man is standing up in a boat in the middle of a river, fishing. He loses his balance, falls in, and begins splashing and yellin g for help. His wife hears the commotion, knows that he can't swim, and runs down to the bank. Why do you think she ran to the bank? A girl raised her hand and asked, to draw out all of his savings? 逻辑推理 小学四年级的教师正在给学生们上一堂逻辑课。
她举了这么一个例子:“有这样一种情况,一个男人在河中心的船上钓鱼,突然失去重心掉进了水里。
于是他开始挣扎并喊救命。
他的妻子听到了他的喊声,知道他并不会游泳,所以她就急忙跑向河岸。
谁能告诉我这是为什么
” 一个女生举手答道,“是不是去取他的存款
” [注]bank在英语中除了我们平时很熟悉的“银行”之外,还有“河岸”的意思。
Have You Ceased Beating Your Wife
你停止打你老婆了吗? This story is told of a browbeating counsel,who habitually endeavored to terrorize his opponent‘s witnesses. One witness rather tended to preface his replies with lengthy explanations. “I want‘yes’or‘no,’”thundered counsel.“There is no need for you to argue the point
” “But there are some questions which cannot be answered by‘yes’or‘no,’”mildly responded the witness. “There are not
” snapped the lawyer. “Oh,” said the witness,“answer this then:“Have you ceased beating your wife
” 这个故事讲的是一个咄咄逼人的辩护律师,他惯于尽量去恐吓对方的证人。
有一个证人有点倾向于在回答问题之前做冗长的解释。
“我要你回答‘是’或者‘不是’,”辩护律师怒喝道: “你没有必要就这个问题进行争论。
” “可是有些问题无法用‘是’或者‘不是’来回答。
”这位证人温和地回敬他。
“不存在这样的问题
”律师厉声打断他。
“噢,”证人说:“那么请你回答这个问题:“你停止打你老婆了吗
” Two Birds Teacher: Here are two birds, one is a swallow, the other is sparrow. Now who can tell us which is which? Student: I cannot point out but I know the answer. Teacher: Please tell us. Student: The swallow is beside the sparrow and the sparrow is beside the swallow. 两只鸟 老师: 这儿有两只鸟,一只是麻雀。
谁能指出哪只是燕子,哪只是麻雀吗
学生:我指不出,但我知道答案。
老师:请说说看。
学生:燕子旁边的就是麻雀,麻雀旁边的就是燕子。
Can you tell me what fish net is made, Ann? A lot of little holes tied together with strings. replied the little girl. 鱼网 你能告诉我鱼网是什么做的吗,安
老师发问道。
把许多小孔用绳子栓在一起就成了鱼网了。
小女孩回答道。
昨天夜里我爸妈表演“混合双打” Teacher of Physical Education: Have you ever seen mixed doubles,boys
体育老师:孩子们,你们见过男女混合双打吗
Nick: Yes,sir. Quite of ten. I saw it even last night. 尼克:见过,老师,经常见。
就在昨天夜里我还见过呢
Teacher: Please tell us some thing about it. 老师:那你给大家讲讲当时的情形吧。
Nick: Oh,sorry,sir. My father always says, Domestic shame should not be published.” 尼克:啊,对不起,老师。
我爸爸常说:“家丑不可外扬。
”英语名言:Where there is a will, there is a way. 有志者,事竟成。
Well begun is half done. 好的开端是成功的一半。
East, west, home is best. 金窝、银窝,不如自己的草窝。
There is no royal road to learning. 学无坦途。
Look before you leap. First think, then act. 三思而后行。
It is never too late to mend. 亡羊补牢,犹为未晚。
Light come, light go. 来得容易,去得快。
Time is money. 时间就是金钱。
A friend in need is a friend indeed. 患难见真交。
Great hopes make great man. 远大的希望,造就伟大的人物。
After a storm comes a calm. 雨过天晴。
All roads lead to Rome. 条条大路通罗马。
Art is long, but life is short. 人生有限,学问无涯。
Stick to it, and you‘ll succeed. 只要人有恒,万事都能成。
Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy, and wise. 早睡早起,富裕、聪明、身体好。
A good medicine tastes bitter. 良药苦口。
It is good to learn at another man‘s cost. 前车之鉴。
Keeping is harder than winning. 创业不易,守业更难。
Let‘s cross the bridge when we come to it. 船到桥头自然直。
More haste, less speed. 欲速则不达。
No pains, no gains. 不劳则无获。
Nothing is difficult to the man who will try. 世上无难事,只要肯登攀。
Where there is life, there is hope. 生命不息,希望常在。
An idle youth, a needy age. 少壮不努力,老大徒伤悲。
We must not lie down, and cry, God help us. 求神不如求己。
A plant may produce new flowers; man is young but once. 花有重开日,人无再少年。
God helps those who help themselves. 自助者,天助之。
What may be done at any time will be done at no time. 明日待明日,明日不再来。
All work and no play makes Jack a dull boy. 只工作,不玩耍,聪明孩子也变傻。
Diligence is the mother of success. 勤奋是成功之母。
Truth is the daughter of time. 时间见真理。
Take care of the pence, and the pounds will take care of themselves. 积少自然成多。
No man is wise at all times. 智者千虑,必有一失。
Never put off till tomorrow what you can do today. 今天能做的事绝不要拖到明天。
Live and learn. 活到老,学到老。
Kill two birds with one stone. 一石双鸟。
It never rains but it pours. 祸不单行。
In doing we learn. 经一事,长一智。
Easier said than done. 说起来容易做起来难。
An ounce of prevention is worth a pound of cure. 一分预防胜似十分治疗。
Industry is fortune‘s right hand, and frugality her left. 勤勉是幸运的右手,节约是幸运的左手。
Genius is one percent inspiration and 99 percent perspiration. 天才一分来自灵感,九十九分来自勤奋。
He who laughs last laughs best. 谁笑在最后,谁笑得最好。
He who pays the piper, calls the tune. 谁负担费用,谁加以控制。
He who has health has hope, and he who has hope has everything. 身体健壮就有希望,有了希望就有了一切。
No man is born wise or learned. 人非生而知之。
Action speak louder than words. 事实胜于雄辩。
Courage and resolution are the spirit and soul of virtue. 勇敢和坚决是美德的灵魂。
United we stand, divided we fall. 合即立,分即垮。
There is no smoke without fire. 无风不起浪。
Many hands make light work. 人多好办事。
Reading makes a full man. 读书长见识。
The best horse needs breeding, and the aptest child needs teaching. 最好的马要驯,最伶俐的孩子要教。
Learn young, learn fair. 学习趁年轻,学就要学好。
Wisdom in the mind is better than money in the hand. 胸中有知识,胜于手中有金钱。
Once bitten, twice shy. 一次被咬,下次胆小。
Sound in body, sound in mind. 有健全的身体才有健全的精神。
Seeing is believing. 百闻不如一见。
Dogs wave their tails not so much in, love to you as your bread. 狗摇尾巴,爱的是你的面包。
Money is a good servant but a bad master. 要做金钱的主人,莫作金钱的奴隶。
It‘s hard sailing when there is no wind. 无风难驶船。
The path to glory is always rugged. 通向光荣的道路常常是崎岖的。
Living without an aim is like sailing without a compass. 没有目标的生活如同没有罗盘的航行。
Quality matters more than quantity. 质重于量。
The on-looker sees most of the game. 旁观者清。
Wisdom is a good purchase though we pay dear for it . 为了求知识,代价虽高也值得。
Joys shared with others are more enjoyed. 与众同乐,其乐更乐。
Happiness takes no account of time. 欢乐不觉日子长。
Time and tide waits for no man. 岁月不等人。
If you want knowledge, you must toil for it. 若要求知,必须刻苦。
Learn to walk before you run. 循序渐进。
Knowing something of everything, and everything of something. 通百艺而专一长。
From words to deeds is a great space. 言行之间,大有距离。
Skill and confidence are an unconquered army. 技能和信心是无敌的军队。
Habit is a second nature. 习惯成自然。
Lifeless, faultless. 只有死人才不会犯错误。
A book is the same today as it always was and it will never change. 好书千载常如新。
Books, like friends, should be few and well chosen. 读书如择友,宜少且宜精。
A book that remains shut is but a block. 书本不常翻,犹如一块砖。
It‘s not the gay coat that makes the gentleman. 君子在德不在衣。
Two heads are better than one. 三个臭皮匠顶个诸葛亮。
Birth is much, but breeding is more. 出身重要,教养更重要。
Nothing is impossible to a willing mind. 世上无难事,只怕有心人。
You can‘t make something out of nothing. 巧妇难为无米之炊。
Nothing venture, nothing have. 不入虎穴,焉得虎子。
Nothing for nothing. 不费力气,一无所得。
Of nothing comes nothing. 无中不能生有。
He who makes no mistakes makes nothing. 不犯错误者一事无成。
Better say nothing than nothing to the purpose. 话不中肯,不如不说。
Nothing succeeds like success. 一事如意,万事顺利。
Nothing stake, nothing draw. 不顶千里浪,哪来万斤鱼。
Nothing is as good as it seems beforehand. 期待比现实更美好。
Nothing is given so freely as advice. 劝人最容易。
Nothing is so certain as the unexpected. 天有不测风云,人有旦夕祸福。
Nothing seek, nothing find. 无所求则无所获。
A little of every thing is nothing in the main. 每事浅尝辄止,事事都告无成。
A great ship asks deep waters. 大船要走深水。
(蛟龙要在海中游。
) The best physicians are Dr. Diet, Dr. Quiet, and Dr. Merryman. 节食博士、精心博士、快乐博士,三人都是最好的医生。
He that once deceives is ever suspected. 骗人一次,受疑一世。
Empty wagons rattle loudest. 空车响声大。
Nothing so bad but might be a blessing. 塞翁失马,焉知非福。
2015--2016高三英语报纸外研版第21期,总第3325期,book7module5--6
2015--2016高三英语周报外研版第21期答案Book 7 Modules 5-6参考答案及部分解析参考答案1-5 CBBCC 6-10CACAB11-15 AACBC 16-20CACAB21-25 BBCCC 26-30BBCBC31-35 ABACD 36-40EDBFA41-45 AABDC 46-50DABDC51-55 ABCBD 56-60CDBCD61. itself 62.surprisingly63. walking 64.to take65. colourful 66. of67. inspired 68. whose69. competitions 70. the短文改错:71. ... the Osceola McCarty. 去掉the72. ... lived here all her ... here → there73. ... other people clothes ... people → people's74. ... over seventy years. over前加for75. ... he donated $150,000 ... he→ she76. People was surprised ... was → were77. She does not ... does → did78. ... the extreme warm ... warm → warmth79. ... until her later year. year → years80. ... able to impressing ... impressing → impressOne possible version:In the picture, a child is carrying a hugeschoolbag marked with pressure and the national college entrance examination onhis back. The bag is so heavy that the child kneels on the floor.Because of the national college entranceexamination, many children are under more pressure than they can bear. Apartfrom endless schoolwork, their parents expect a lot of them, which makes themeven more worried.To reduce children's pressure, firstly,children need to know the result isn't important as long as they try theirbest. Secondly, a practical target should be set. Then parents can relax andlet children study at their own pace. In this way, children will performbetter.部分解析阅读理解:A篇(日常活动)本文是记叙文。
作者方向感极差,经常迷路,后来作者借助全球定位系统出行,但是一次去阿尔卑斯山的经历又让作者产生了这个系统到底有害还是有益的疑问。
21. B。
推理判断题。
根据第一段中André说的话:How couldshe get lost? You just go straight可以推测,André对于作者迷路感到很惊讶,他认为只要直着走就不会迷路。
22. B。
细节理解题。
根据第二段中的You just need to know your destination and look at the signs in thetraffic circles ... until you spot your exit sign可知,作者的丈夫建议她记住目的地,然后寻找路标。
23. C。
细节理解题。
根据第四段内容可知,作者一进入交叉路口就惊慌失措、不能冷静思考,只要看到出口就马上出去。
24. C。
细节理解题。
根据倒数第二段中的Is GPS equipment just making us all stupider or is it acting as auseful aid to people who might not be brave enough to go outside of their gateswithout it?可知,这次经历让作者对全球定位系统对人们的影响产生了疑问:它到底让人们变得更笨还是能帮助人们
B篇(世界与环境)本文是议论文。
有人认为应该提高美国的选举年龄,作者对此表示反对。
25. C。
词义猜测题。
根据本句中的than可知,这里是与本句开头的adult作对比。
根据常识可知,18岁正是从“青少年”向“成年”过渡的年龄。
由此可推测,这里指成年人承担的法律责任和义务都与“青少年”大不相同。
26. B。
细节理解题。
根据第三段中的I didn't care at all about the politics of my country when I couldn'tvote ... It wasn't until I turned 18 years of age that I started activelytrying to understand who ran my government and the way in which it was governed可以看出,作者18岁以后改变了自己对政治的态度,从漠不关心到积极参与。
27. B。
推理判断题。
根据本句后的内容,尤其是Teenagers have access to all kinds of information及teenagers have enough knowledge可知,作者说“如今的青少年比我们想象中聪明得多”是说他们消息灵通、知识广博。
28. C。
篇章结构题。
通读全文可知,作者在第一段提出了自己的观点:I believe that those who are 18 years old are ready to take on theresponsibility for voting,随后在第二、三、四段证明自己的观点,这三段的结尾It is unfair to let one lead a severer lifestyle and not allow himany choice in the matter,By allowing 18-year-olds to vote, we are getting them engaged in theworld of politics much sooner和So, teenagers have enough knowledge to make good decisions就是作者的三个论据。
最后一段是作者得出的结论。
故选C项。
C篇(社会)本文是说明文。
研究表明,由于女性受到广告、社会压力等的影响及其在历史长河中为家人准备食物的角色导致食物对女性的诱惑要比男性大。
29. B。
细节理解题。
根据第五段They found that the female brains reacted much more strongly thanthose of males及第六段中的The samereaction did not happen when they were shown non-food images可知,Uher博士比较了男性和女性在面对不同图片时大脑的反应是否一样。
30. C。
细节理解题。
根据倒数第三段中的But the more likely explanation is that women have a morecomplicated reaction to food because of social pressure可知答案。
31. A。
推理判断题。
根据倒数第二段中的food will be the way they express their stress. Food actually, is acomfort for women可知,食物可以带给女性安慰,因此女性伤心难过的时候会吃东西。
32. B。
推理判断题。
根据最后一段中的Looking at an f MRI alone cannot make sure whether ...可以看出,Angelo del Parigi对Uher博士的研究结果持怀疑的态度。
D篇(旅游与交通)本文是应用文。
文章介绍了四处鲜为人知的伦敦景点。
33. A。
细节理解题。
根据第一部分中的Join a free guided tour to the permanent collection (3 pm Saturdayand Sunday)可知,每周六、日的下午3点可以跟着免费导游参观达利奇美术馆。
34. C。
细节理解题。
根据第三部分中的green-fingered, botanical interests, delightful walled garden及one of the oldest botanical gardens可知,如果对植物感兴趣的话应该去切尔西草药园,其地址为66 RoyalHospital Rd SW3 4HS。
35. D。
细节理解题。
根据最后一部分中的the Estorick is Britain's only gallery devoted to Italian art可知,如果对意大利艺术感兴趣的话应该去艾斯托力克现代意大利艺术馆,乘坐地铁在Highbury或Islington下车。
七选五:话题:个人情况本文是说明文。
文章介绍了十件对青少年成长有益的事情。
36. E。
E项中的page 50符合本段关于读书的语境,表示“如果开始读一本书,读了50页还不喜欢这本书的话,那就换一本”。
如果下一本还是这样,那就再换一本,直到找到自己真正喜欢读的书。
37. D。
根据本空前的without your phone及我们的日常经验可知,不带手机意味着无法与其他人取得联系,只能“独自一人”。
38. B。
根据本空后的if it's a dog可知,作者在这里以“宠物”为例,建议青少年照顾其他人或物。
39. F。
根据本段中的find something to thank him for可知,作者建议青少年写一封“感谢信”。
40. A。
根据本段中的But try to get there slowly, without knocking everyone else out ofthe way. Or missing the beautiful view可知,作者建议青少年“不要跑向最高处”,要慢慢来、不要妨害到他人、不要错过沿途的风景。
完形填空:话题:人际关系本文是议论文。
当儿子考到驾照可以独立驾车后,作者意识到他应该开始放手。
41. A。
根据本句中的impressed, judgment, capability可知,儿子开车时的判断力、“冷静(calm)”和能力让作者很钦佩。
42. A。
根据But的转折语气可知,但仍有1%的时候,儿子的开车技术会“吓到(scared)”作者。
43. B。
根据下文儿子开车时作者的表现可知,他并不认为自己是个“胆小的(nervous)”父亲,只不过是习惯使然。
44. D。
在儿子自己开车前都是作者开车载儿子,因此说作者“习惯了(used to)”开车,而不是坐车。
45. C。
根据本空后的on the passenger side可知,在乘客的座位上作者只能是“坐着(sitting)”。
46. D。
上句中的being the driver rather than the driven就是作者的“习惯(habit)”。
47. A。
根据上句内容可知,作者坐在乘客的座位上,自然没有刹车可以踩,所以作者是在踩“假想的(imaginary)”刹车。
48. B。
根据本空前的made turning movements可知,作者用“手(hands)”模拟转动方向盘来改变方向。
49. D。
根据本空前的passed his driving test可知,儿子通过了驾照考试,所以作者很为他“高兴(happy)”。
50. C。
51. A。
52. B。
根据上段儿子说的You can take your hand offmy shoulder now可知,儿子暗示作者是时候放手了,因为他们的关系进入一个“全新(newly)”发现的国度。
即使作者现在还在“国界(border)”边上等着,但是现在是时候让儿子“独自(alone)”前行了。
53. C。
根据本段中的backed out of the driveway, and glided down the street, the carsailing smoothly along可知,儿子是在问作者可不可以开“车(car)”出去买饮料。
54. B。
根据本空后的my hand可知,作者感觉自己的手好像独立于“身体(body)”的其他部位一样。
55. D。
根据本空后儿子开车出去可知,作者把“钥匙(key)”给了儿子。
56. C。
“当(as)”儿子倒车并开到车道出发的时候,作者一直站在窗户边看着。
57. D。
根据本空前的the car sailing smoothly可知,儿子开车很稳,就像是一个“老练的(experienced)”司机在开一样。
58. B。
根据上段中的I stood at the window可知,儿子开车走的时候作者就站在窗口,因此这里是说作者“继续(continued)”站在窗口。
59. C。
60. D。
根据本句中的wasn'tonly可知,儿子的短信让作者立刻“意识到(realized)”考取驾照不仅是儿子的人生大事,“也是(as well)”作者的人生大事。
语法填空:61. itself。
考查代词。
宾语和主语指的是同一事物,故填itself。
62. surprisingly。
考查副词。
设空处修饰动词find,故填surprisingly。
63. walking。
考查动词-ing形式作宾补的用法。
cows与walk之间是逻辑上的主谓关系,且walk所表示的动作正在进行,故填walking。
64. to take。
考查不定式作定语的用法。
in an effort to do sth.意为“尽力做某事”。
65. colourful。
考查形容词作定语的用法。
修饰名词activities需用形容词,故填colourful (丰富多彩的)。
66. of。
考查介词。
be made up of是固定搭配,意为“由……构成”。
67. inspired。
考查过去分词作定语的用法。
inspire与Gray Ghost 5K Run之间是逻辑上的动宾关系,故填inspired。
68. whose。
考查关系词。
设空处引导定语从句修饰runner,且与figure之间是所属关系,故填whose。
69. competitions。
考查名词。
设空处作主语且由include可知,应用复数形式,故填competitions。
70. the。
考查定冠词。
same前通常加定冠词the。
选做题参考答案及解析 参考答案1-5 DABCD 6-10ADCBB解析A篇(社会)本文是议论文。
作者认为,对犯罪行为进行惩罚并非上策,通过和谐的手段解决这个问题效果会更好。
1. D。
细节理解题。
根据第二段中的They became close friends可知,这位乡村法官的判决产生了最理想的效果。
2. A。
推理判断题。
根据第四段中的That's not just a famous saying ... That's reality及第五段内容可知,实际上对犯罪行为进行惩罚并非上策,美国再犯罪率居高不下证明了这点。
由此可推测,作者引用甘地的名言是为了表达自己对惩罚的反对。
3. B。
推理判断题。
根据第六段中的prisons aren't a solution to crime and poverty可知,Alexander不认同让罪犯在监狱服刑;再根据第七段中的It doesn't doany good for us except serving the worst part of ourselves — the part that wants revenge可知,作者同意Alexander的观点,也不认同这种惩罚。
4. C。
篇章结构题。
根据倒数第二段内容可知,作者认为把我们带向和谐终点的每一步都是合情合理的,而更加聪慧的惩罚是向和谐行进中重要的一步,因为“更加聪慧的惩罚”让法官有能力做出有理有据、符合实际的决定,拯救其他人的性命。
故it指代的是smarterpunishment。
5. D。
写作目的题。
最后一段是本文的主题句,说明了本文的写作目的:建立更加聪慧的司法系统、创建和谐。
B篇(自然)本文是说明文。
荷兰猪因其易驯养而成为人们喜爱的宠物之一,但在饲养过程中,仍应注意一些事项。
6. A。
细节理解题。
根据第二段中的They're full of character, can be very affectionate, become gentlefor handling easily and don't often bite or scratch可知,Blanshard说荷兰猪可以成为所有人的宠物是因为其温驯、好饲养。
7. D。
细节理解题。
根据第三段中的guinea pigs could feel uncomfortable at temperatures over 24degrees. “At my clinic,the room for guinea pigs ... is set at 22 degrees.”可知荷兰猪适应凉爽的环境。
8. C。
细节理解题。
根据第五段中的Plastic-bottomed cages are OK可知答案。
9. B。
细节理解题。
根据倒数第六段中的If there is too much weight gain, slowly reduce the pellet quantity可知答案。
10. B。
推理判断题。
根据本文最后一句we should take action to stop them suffering from these issues可推测,下文应该是介绍如何预防荷兰猪患病。



